Marken MC1-EVC MC1

De laatste op de ranglijst van deze voorjaars-competitie zou absoluut niet van een lijen dakje te gaan.
Niet dat we bevreesd waren dat Marken ons doel zou bestoken met veel schoten. Neemt niet weg dat je altijd averij kunt oplopen door zelf niet te scoren en tegen een per ongeluk doelpunt zou kunnen oplopen. De eerste helft was er een om snel te vergeten;….. bij deze.
De tweede ging een stuk beter en speelde zich voornamelijk op de heft van Marken af.
Na een minuut of tien werd Kim Bakker ter hoogte van de linker punt van de 16 meter onreglementair gestopt. Ze nam de vrije trap zelf. Laag legde ze de bal achter de verdediging(5 meter gebied) en Sam kon de bal zo intikken. De tweede goal zo Sam ook maken door de bal aan de voorstopster te ontfutsel en in haar draai naar het doel snoeihard int te schieten (van een meter of 20).