Alcmaria Victrix – EVC

Zo vlak voor de winterstop hoop je op een wedstrijd met het nodige vuurwerk en natuurlijk een overwinning voor onze jongens, om in ieder geval mee te blijven doen in de subtop. Kwamen we behoorlijk bedrogen uit want na een half uur spelen had het zomaar 3-0 voor Alcmaria Victrix kunnen staan, ware het niet dat zij zich geen raad wisten met het slordige spel van EVC. Volkomen onverwachts kwam EVC op slag van rust op voorsprong toen een voorzet van Sam over alles en iedereen het doel in zeilde Toch een lekker gevoel om zo te gaan rusten. Na de rust, met Brendon voor Ruud, zagen we een EVC dat de ene na de andere kans om zeep hielp. Ter afwisseling van dit foutenfestival wist Alcmaria Victrix in de 65ste minuut met een lucky schot de 1-1 op het bord te zetten. In de 75ste minuut een blessure van Didier die werd vervangen door Shevan. Volgens de laatst genoemde was dit zijn laatste optreden voor EVC. “ Heb ik dit al vaker gehoord”?? Met nog wat kansen voor EVC mochten beide ploegen tevreden zijn met deze puntendeling.

Tijdens de winterstop speelt EVC nog oefenwedstrijden tegen Zwaluwen ’30 en Volendam, alvorens te beginnen aan het tweede deel van de competitie.

Verder wil ik u fijne feestdagen toewensen en een gezond, gelukkig en sportief 2018.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …