Bekeravond 4-3-2015 evc mc1-Oosthuizen mc1

Rolph had vooraf veel tamtam gemaakt; dus er was veel evc publiek en ook Oosthuizen was met veel aanhang aangewaaid. De zenuwen waren af te lezen aan de gehaaste manier van voetballen. Een beetje vergelijkbaar met de wedstrijd tegen Volendam; echter is Oosthuizen een betere ploeg. Technisch sterk, fanatiek en het samenspel. In deze drie onderwerpen was Oosthuizen een stapje verder dan onze meiden. Zij konden daar alleen hun inzet en vechtlust tegenover zetten. De eerste helft ging dat zeer goed. We kregen een goal tegen. Een afstandsschot, die onze keeper had moeten vangen, echter wreekt zich het gebrek aan keeperstraining. Aan de andere kant stopt onze Bobby ook ballen waarvan je je afvraagt: hoe doet ze dat?
Maar vooral Sam wist door haar onverzettelijkheid, kracht en snelheid voor hoopvolle counters te zorgen, het leidde helaas niet tot een gevaarlijke afronding.
De tweede helft zou de strijd worden onderstreept door de kramp uitval van Nina, Sam & Femke. Ondertussen heeft Oosthuizen zo’n 5 keer de paal geraakt, Bobby tot een redding moeten dwingen of over en net naast geschoten waar wij maar een keer voor het doel van de tegenpartij zijn gekomen.
Naar wat een kans op 1-1. Kim Bakker werd over de linkerflank diep gestuurd. Ze geeft voor op een volkomen vrijstaande Annemijn. Maar Annemijn stond zo vast in de grond dat ze niet in staat was de bal aan te nemen. In dit soort gevallen altijd op je voorvoeten staan zodat je wendbaarder bent en naar het doel zou kunnen opendraaien.
Aan het eind scoorde Oosthuizen nogmaals en bekeren zij als terechte winnaar verder.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …