Bekerstrijd bij Zouaven opening seizoen

Joepie, vandaag openingswedstrijd seizoen: De Zouaven 7 uit bij Grootebroek, ?. Dat viel niet mee?. De uitslag is bekend ; 7-3 verloren. Voor de ?. Toch kwam het team 2x voor: openingstreffer Yannick, 1-0 en later Pieter 2-1. Doelpunten kwamen via goed overspel van Mahmoud en Ammin voorin. Goed zo. Met de felle zon tegen was t de 1e helft moeilijk voor de keeper Sven, en laatste man Mike. Maar ook Tobias had last van de zon gaf hij aan. Met rust was het 2-2. Onze nieuwe speler Mika deed goed mee. In de kleedkamer met rust gaf Mussie goed aan was misging. Meer overspelen, meer helpen met verdedigen en wat feller bal afpakken proberen vooral. Ja, proost, iedereen hoorde het maar we dachten ook: we winnen wellicht wel. De 2e helft stonden we niet goed verdeeld vaak, positiespel matig. En vooral had het team last van ???lekker eten en chillen ??♂ in de vakantie. Het rennen lukte niet meer, gebrek aan conditie zeg maar. Wel scoorde Pieter ? nog de, uhum, 3-7. Daarvoor miste Ammin 2 keer een grote doelkans ?. En Mike had een mooie rush, zonder goed einde helaas. Sven had een enkele bal knap eruit, schoot goed uit en de paal hielp hem gelukkig ook. Mika droomde ??♀ soms een beetje bij zijn goede debuut. Tsja, Tobias vergat de eindpas maar liep wel gaten dicht ⛹?♀. Een hoop te trainen voor allemaal. De penalty’s waren allemaal beauty’s. Alleen Sven miste maar hij hield er 5. En Mike gokte op keeper met bal samen in goal. Alleen de keeper hield hem ?. Verder kreeg Ammin nog een strafpunt van de scheidsrechter ?, vandaag niet z’n vriend ?. Volgende week voor straf 2x scoren zeg ik dan maar? Ammin. Met Perry, Goran, Suzanne, Joost en Judith was het een mooie ouderopkomst. Zij zagen ook de verbeterpunten en zullen dit elke avond als avondeten op bord leggen?. Maar het was verder spannend, gezellig en heerlijk weer. Mussie dank voor het meecoachen en Judith voor de vieze wastas naar huis meenemen ?. De kop is eraf, volgende week hopenlijk thuis met winst! Gr Ronald ⚽