C1 haalt uit: 10-1

EVC C1 – Geel-Wit C1: 10-1

De C1 revancheerde zich vandaag knap na een teleurstellende en uitzonderlijke reeks nederlagen. De jongens waren scherp en dat begon al in de warming-up. Iedereen was geconcentreerd en had het besef dat alle wedstrijden gewonnen moeten worden om kampioen te blijven. Toch was de eerste uitgelezen kans voor Geel Wit en al in de tweede minuut, maar Sjors reageerde prima door de ingeschoten bal met zijn voet te pareren. Kijk, die scherpte kunnen we goed gebruiken. Een groot verschil met de wedstrijd vorige week tegen SV Hoofddorp. Daardoor bouwde EVC de ruststand van 2-1 in de tweede helft gedecideerd uit naar een 10-1 eindoverwinning. Acht goals in één helft, dat getuigt van mentaliteit. De Geel-Witten werden er moedeloos van en uit frustratie hanteerde een aantal van hen de botte bijl door onze spelers bewust een schop te verkopen. Het liep niet uit de hand omdat scheidsrechter John Kemper de jongens steeds toesprak en zo de zaak wist te sussen.
De statistieken:
1-0: Corner van Semmi, Sam gaat een duel aan en via de rug van een tegenstander verdwijnt de bal in het doel
1-1 De gevaarlijkste speler van Geel-Wit speelt een tegen een Rowan uit en schiet de bal beheerst in de verre hoek
2-1 Semmi scoort na mooi breed leggen door Aaron
3-1 Timon schiet in de verre hoek na aangeven van Eric
4-1 Aaron scoort na een steekpass van Eric
5-1 Rowan steekt het hele veld over, passeert een stuk of vier man en schiet beheerst binnen
7-1 Kike ontfutselt de tegenstander de bal, gaat alleen op de keeper af en schiet beheerst met binnenkant voet binnen
8-1 Eric onderschept de bal, gaat alleen op de keeper af en schiet in de lange hoek binnen
9-1 Eric scoort na een pass van Kike
10-1 Semmi scoort na een pass van Eric
Ook Ilpendam heeft gewonnen, maar wij hebben in deze ronde vier doelpunten meer aan ons doelsaldo toegevoegd dan zij.