EVC MB1-Uitgeest MB3

Het prachtige weer kon niet beter worden ondersteund dan voetballend door de MB-dames van EVC. Voor deze gelegenheid, door 4 blessure gevallen en één laatkomer, aangevuld met Irene & Tessa (als keeper van dienst); Iris & Elise waren niet inzetbaar, Sam & Britt twijfel gevallen en Daphne kon pas de tweede helft meedoen. De wedstrijd zou een prachtige worden. Mooie combinaties, veel publiek. Waarvan degenen die met krukken en rolstoelen waren komen kijken met 6 geweldige doelpunten werden beloond; dat de rest van de aanwezigen (waaronder trainers en begeleiders) ook mochten genieten zullen we hen niet euvel duiden. Ik wil mar zeggen u had er beter bij kunnen zijn daar deze beschrijving absoluut de lading niet dekt..
De 1-0 was een schot in de kruising van Kim B
2-0 een solo van Nina afgerond met een lob over de keeper.
3-0 Irene alleen voor de keeper, netjes rechts naast haar in getikt.
4-0 voorzet van rechts en Kim B met rechts.
In de tweede helft duurde het heel lang voor er weer gescoord zou worden. Het leek er zelfs op dat het niet meer zou gebeuren. Het spel werd rommelig. Meer gelukkig Annicka pakte de bal op en legde aan voor wat een voorzet leek. Echter ging de bal over de keeper heen en tekende zo de 5-0 aan.
En na een geweldige combinatie met Annemijn (terugleggen) schoot Kim B lekker hard de eindstand binnen; 6-0.