C1 overwintert in de bekercompetitie

C1 overwintert in de bekercompetitie

Leider Ronald wees ondergetekende op het ontbreken van het verslag van de wedstrijd tegen ZOB C2. Onze leider ontgaat niets en zijn alertheid zal beloond worden met een dubbele zakgelduitkering (eerst oma even lief aankijken). De wedstrijd tegen ZOB eindigde vorige week in een 0-6 overwinning. Weinig bijzonderheden, behalve dat spits Aaron alle doelpunten had gemaakt. Aaron speelt werkelijk een topseizoen. Niet alleen scoort hij aan de lopende band, de meeste assists komen van zijn voet. Na jaren te hebben gewisseld van positie is nu toch wel duidelijk op welke plek hij moet staan. Niet op het middenveld maar voorin, waar de ruimte ligt.
Vandaag, 13 december 2014,trad de C1 aan tegen SVW’27 C2, een jong en talentvol team, dat heel aardig kan voetballen, maar in fysiek opzicht tekort kwam. Dat heb ik van horen zeggen, want vanwege hoog bezoek van Abraham heb ik de wedstrijd niet kunnen zien. Trainer Nico heeft mij de statistieken doorgegeven, waaruit blijkt, maar nu val ik in herhaling, wiens rol dit seizoen bepalend is – zonder de anderen tekort te willen doen.
1-0 Aaron na aangeven van Eric
2-0 Eric na aangeven van Aaron
3-0 Twan na aangeven van Aaron
4-0 Eric na aangeven van Alvar
5-0 Aaron na aangeven van Rowan

SVW scoorde nog tegen, dus de eindstand was 5-1. We kunnen de balans opmaken. Als De Rijp de gestaakte wedstrijd tegen Beemster niet uitspeelt, eindigen we met vijf verliespunten keurig op de tweede plaats, achter Ilpendam. Mocht De Rijp haar voorsprong met 0-1 tegen Beemster in een inhaalduel over de streep weten te trekken, dan worden we derde, met evenveel punten als De Rijp maar met een lager doelsaldo.
Na de winterstop oefen we tegen twee tegenstanders van (groot) formaat: Hellas Sport C1 en Volendam C2. Kijken hoe we er écht voor staan.

Dick

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …