evc-flevo mb1 5-0

EVC mb1-Flevo mb1
Aftrap van Flevo afgepakt Annemijn inspelen, voorzet Annemijn en voor het linkerbeen van Kim B, die de bal strak in het rechterhoekje van het doel schoot. 1-0.
De tweede van Kim B was een makkelijk in te tikken bal, maar de opbouw via Roos, Nora, en de breed op rechts lopende Annemijn die vervolgens deze niet te missen kans bood, was een voorbeeld van hoe schoon & simpel voetbal kan zijn.
En dan zijn we meteen bij het onderwerp rondspelen, aanbieden, rust houden. De tegenstander liet een hoop toe, dan toch, dit voerde de meiden bij vlagen erg netjes uit.
En ook als bv de bal achterin werd afgepakt ging deze niet rücksichtslos naar voren, maar werd de oplossing in de ruimte op de zijkant gezocht, waar dan een vrijstaande Nora, Elise en later Femke zich liet inspelen.
De drie nul van Nina halverwege de wedstrijd was er een van persoonlijke klasse. Nina is niet het type dat voor eigen succes gaat, echter gedwongen door het gebrek aan afspeel mogelijkheden, laat ze zien dat ze dat prima kan. Twee meiden voorbij, lob over de keeper. Mooie goal Nina.
Zonder problemen de rust gehaald. Tweede helft werd een beetje experimenteren met de oplossingen voor de toekomstige eventuele blessure gevallen.
Elise als voorstopper (perfect gespeeld), Britt als linksbuiten (verassend goed) en nog steeds knap voetballend met het gehele elftal, met iets meer druk van de Flevo dames maar niet verontrustend; Annicka, die vanwege de geblesseerde Bobby de gehele wedstrijd heeft gekeept, heeft een keer een bal uit het doel moeten slaan en en een keer zich voor de voeten van de Flevo spits moeten gooien op de bal goed klem te hebben en daarmee te voorkomen dat deze lange blonde dame de bal in het doel zou schieten.
Want dat geluk was vandaag alleen nog aan onze beider Kimmen vergeven met een bal in de linker kruising van Kim B en een schot van afstand na een kaats met Sam van Kim U.
5-0 met spel om trots op te zijn als team.
Vinz.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …