EVC JO11-selectie en ……. Het Gilde van Snelle Jelle

Daoud Ikhlifen en Bink Mulder: Ridders in Het Gilde!!!

Koen van Beek: nieuw lid van Snelle Jelle!!!

De trein is op stoom en dendert voort: steeds meer spelers springen aan boord. In de afgelopen week bereikten en passeerden liefst drie spelers van de JO11-selectie de grens van 100 activiteiten: de voorwaarde om toe te treden tot Het Gilde van Snelle Jelle.

De eerste die dat bereikte was de energieke en gedreven aanvoerder van JO11-1: Daoud Ikhlifen! Daoud is de ware leider van het team: een voorbeeld in en buiten het veld!

Daoud

Eén training later volgde middenveldstrateeg Bink Mulder, eveneens van JO11-1! Bink kan op het middenveld én voorin uit de voeten en is, evenals Daoud, een zekerheid op de presentielijst van de trainingen! Bink en Daoud bereikten ‘De 100’ voor de tweede maal en dus zijn zij zeer terecht bevorderd tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle! Grote klasse, Mannen, en ga zo door!!!

Bink

Der Dritte im Bunde: doelman Koen van Beek van JO11-1! Koen bereikte de Magische Mijlpaal in razende vaart: nog voor medio maart! Voor de leergierige Koen is dit de eerste keer en dus verkrijgt hij het felbegeerde lidmaatschap van Het Gilde! Koen: een dik compliment én … doe zo voort!

Twan

Daoud ontving ‘de versierselen’ behorend bij Het Gilde (een Snelle Jelle kruid- of ontbijtkoek) van trainer Jeroen Ooms, Bink mocht die ontvangen van trainer John Latdorp en Koen kreeg zijn Snelle Jelle uit handen van trainer Twan Dijkhuizen!

In de komende weken is een hausse aan nieuwe leden en nieuwe Ridders te verwachten want alle spelers branden van verlangen om ook te mogen toetreden tot of te promoveren in het vermaarde Gilde. En dat gaat lukken!

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …