Evc mc1-Marken mc1

Het ging vandaag vanaf het begin goed. Veel balbezit. Goede combinaties. Ballen voor de goal van Marken. Een keepster (Bobby) die nog best een uurtje had kunnen blijven slapen; niets te doen namelijk. Annemijn scoorde de 1e als rechtsbuiten, met haar rechter been. Kim B tekende voor de volgende 2; balletje laag langs de keeper, de volgende over de keeper. En Kim zou nog wat kansen krijgen, maar kreeg de bal er niet in en daar baalde ze zelf het meest van. Ook Nina snee nog even door de verdediging, kwam te veel ter rechterzijde van het doel uit waardoor haar listig tikje niet in het doel maar op de linker paal.
In de 2e helft opende Daphne de score, schoot Annemijn (nu als linkerspits) een stoer doelpunt: Ze ontving de bal op de 16 meterlijn, recht voor het doel, nam de bal (die van rechts kwam) aan met de rug naar het doel, draaide met de bal mee en schoot hard in. 5-0.
Hierna vond Sam het welletjes en ging actief op zoek naar een doelpunt. U kent dat van haar: Veel sprintduels, goed gebruik van lijf en leden en… 2 keer scoren.
Meiden het klopte vandaag, ondanks de zwakte van Marken: achterin rustig tikken, voorin rust bewaren en de bal terug leggen als voorin geen afspeel mogelijkheid is. Super. Volhouden.