Evc mc1-purmerland mc1

Gedreven en goed voetballend zette onze edamse dames de purmerlandsen vast op hun helft. Redelijk tot goed combinatiespel gecombineerd met hard werk; bikkelen eigenlijk. Helaas werd het ons binnen het 16-metergebied genoeg moeilijk gemaakt om te kunnen scoren.
Kim bakker jensde de bal op de lat. Annicka kreeg een vrije loop van af de middenlijn, wist 2 verdedigers van haar af te schudden en plaatste de bal naast de keeper…. Op de paal. En zo ging het maar door. Tot de laatste 10 minuten. Toen moest Bobby vaker ingrijpen bij corners. Vaker werden aanvallen in de kiem gesmoord door Roos, Iris, Britt, Nora of Femke.
De tweede helft was een kopie van de eerste. En daar mogen we trots op zijn. Bobby zou zich tegen het einde van de wedstrijd nog voor een uitgebroken speelster werpen. En zo de nul vast houden.
Al met al als er een tram verdiende te winnen waren wij het. Maar goed. Een prima veld vertoning van onze meiden. Trost past het best als omschrijving van het gevoel na deze pot.