Fraaie goals en combinaties op onderling mixtoernooi voor EVC JO11-3, JO11-4, JO11-5!

Als voorbode op de officiële afsluiting van het seizoen, op 10 juni aanstaande, speelden JO11-3, JO11-4 en JO11-5 afgelopen donderdag een onderling mixtoernooi.

Twee spelers waren afwezig zonder afbericht maar gelukkig was de kwaliteit van de overige ‘Twintig plus Twee’ spelers dusdanig hoog dat de toeschouwers een zeer interessant toernooi voorgeschoteld kregen. Door de afwezigen was het voor de organisatoren even puzzelen om de indelingen te herschikken maar na enig denkwerk lukte dat heel behoorlijk.

 

De spelers waren verdeeld over vier teams. Zij speelden drie wedstrijden van elk 20 minuten op twee halve veldjes. Er waren twee spelbegeleiders: Peter Werner en Arno Schot. Langs de kant, in de schaduw: ‘een kwart 100‘ toeschouwers waaronder de gerenommeerde EVC-trainers Gerard Meekel, Lahcen Aïtabdellah en Epco Gedikink!

Het was warm en het C-veld was stroef maar de spelers lieten zich daar niet door afschikken: er werd gevoetbald! Met grote gedrevenheid werd het doel van de tegenstrever opgezocht. In de beginfase werd door sommigen in hun enthousiasme de eigen verdediging af en toe vergeten maar allengs ging ook dat beter!

Na een uur floten Peter en Arno voor het eindsignaal en konden conclusies getrokken worden.

Net naast het podium, op de vierde plaats, eindigde het sterke Tottenham Hotspur (ofwel The Spurs) met als basis’elf’: Marijn Hagen, Yannick Wilms, Max Hof, Abdelmonaim Elkhammali (Appie), Luka Quirion en Thijl van der Sluijs! Nummer drie werd Liverpool (ofwel The Reds) met het kwintet Zuhair Aïtabdellah, Mika Lukovic, Bjarne Schot, Amin Elboulahfati en keeper Lucas Ouderdorp! Chelsea, de kampioen van Engeland, bereikte de finale en werd uiteindelijk tweede. De spelers die door The Blues in het veld werden gebracht: Leon Döll, Hanni Jemal-Abdulkader, Stef Werner, Tomas Guijt, Mahmoud Harah en Mike Regter! Toernooiwinnaar werd Manchester United. Arif Kasem,  Famady Diaby, Tobias Hartjes, Pieter Waals en doelman Tygo Gedikink bezorgden The Red Devils de overwinning!

Het was heel mooi om te zien dat de spelers uit de verschillende JO11-teams (na enig aftasten) ‘zonder onderscheid des persoons en kwaliteit’ een uur lang lekker met elkaar aan het combineren waren. De uitstekende arbiters, Peter Werner en Arno Schot, hoefden niet of nauwelijks op te treden. Een groot compliment aan alle spelers!!! Een DANK is zeker ook op zijn plaats voor de spelbegeleiders Peter en Arno! Dank, Mannen!!!

 

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …