Je kunt niet altijd winnen………

Beste EVC-ers
Na twee gewonnen competitiewedstrijden mogen we dan zaterdagochtend tegen Purmerend aantreden. De spirit zit er goed in, prachtige ochtend, lekker veld en de jongens hebben er zin in.
Even een peptalk in de kleedkamer en we gaan er tegen aan. Purmerend speelt lekker en komt met een lucky snel op 1-0, niet getreurd, koppies omhoog en we herstellen de stand snel. Helaas blijft Purmerend de eerste drie doelpunten via de kluts of een foutje van ons scoren, het staat 2-3 en we doen nog volop mee. Helaas kunnen we niet blijven aanhaken. Purmerend loopt uit tot 2-6 voordat wij weer kunnen scoren. We werken hard maar Purmerend is toch technisch beter, feller en heeft zeker een paar keer geluk dat een bal goed valt en zo kan scoren. Maar wij maken toch ook wat foutjes en zijn helaas toch nog niet zo ver als dat we dachten. Dat geeft niet en daar gaan we lekker op trainen de komende weken. Weten we weer wat we te doen hebben?
Ik heb zeker ook weer een hoop goede dingen gezien, Yannick stond weer lekker te keepen, heeft weer een paar mooie reddingen gemaakt anders had de uitslag nog hoger uitgevallen. Bram gaat elke week beter spelen en bediende zijn medespelers met mooie pases. Tygo wat ging je lekker, hard gewerkt en scoren ging in de eerse helft heel makkelijk, blijf zo door gaan. T&T verdedigend steeds beter, maken het mooi groot al Yannick de bal heeft en begrijpen steeds beter wat er gevraagd wordt in de verdediging. Steven, heel hard gewerkt en ongelukkig in het afwerken op de goal. Casper je komt steeds beter in je spel op de centrale positie. Hard gewerkt en veel meters gemaakt om voorin te komen. Al met al een leerzame wedstrijd. Even treuren over het verlies en dan van de week lekker trainen. Volgend weekend vrij, 26 oktober players escort bij de FC samen met de 10-2 en dan 27 oktober naar Always Forward. Dat wordt ook een pittige tegenstander maar we kunnen eerst lekker twee weken trainen.
Doelpunten makers: Tijn 1 (een hele mooie van afstand) en Tygo 3
Tot van de week op het trainingsveld!!!!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …