Laatste competitiewedstrijd EVC 1.

Komende zaterdag speelt EVC 1 thuis de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Reiger Boys (Heerhugowaard) dat vorige week zaterdag degradeerde naar de 3e klasse. Door de ongelofelijke nederlaag bij DVVA is EVC gezakt tot onder de rode streep en heeft de kans op het spelen van de nacompetitie niet meer in eigen hand. Zelf winnen van Reiger Boys en dan kijken wat Monnickendam doet in de uitwedstrijd tegen ZOB.

Wint EVC en verliest Monnickendam, dan speelt EVC nacompetitie en is Monnickendam gedegradeerd. Wint EVC en speelt Monnickendam gelijk, dan komen beide teams op 23 punten en volgt er volgende week dinsdag een beslissingswedstrijd op neutraal terrein. De verliezer degradeert en de winnaar gaat de nacompetitie in. Bij ieder ander resultaat degradeert EVC naar de 3e klasse.

De eerste tegenstander in de nacompetitie voor EVC of Monnickendam is Zandvoort, de 2e periodekampioen in de 3e klasse B. Volgende week zaterdag 21 mei is de thuiswedstrijd, een week later volgt de return in Zandvoort.

EVC 2 is in de res. 1e klasse officieel nog niet veilig, maar mag de thuiswedstrijd tegen RKAV Volendam 3 met 19 doelpunten verschil verliezen.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …