Nieuw sponsorcontract met Molenaar en Zwarthoed

Op 20 Augustus jongstleden is het nieuwe contract met onze shirtsponsor Molenaar en Zwarthoed Adviseurs ondertekend.

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs, gevestigd te Volendam, is opgericht in juli 1978 door Hein Molenaar. In 1981 is Jaap Zwarthoed toegetreden als medevennoot. Helaas is hij in 1988 op 48-jarige leeftijd overleden. In 2008 heeft Hein Molenaar aandelen van zijn bedrijf verkocht. Het aandelenkapitaal is nu verdeeld over in totaal 6 aandeelhouders. Sinds 2008 is Kees Tuijp algemeen directeur.

Kees Tuijp: “Molenaar & Zwarthoed is actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financiële diensten. Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van de Regio Bank. Via de Regio Bank kunnen wij het volledige productenpallet van een bank aanbieden met o.a. spaar- en betaalrekeningen voor particulieren en bedrijven. Omdat wij persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk vinden, richten wij ons hoofdzakelijk op inwoners en bedrijven binnen onze gemeente tot en met een straal van 25 kilometer daar omheen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en sponsoring zit in het DNA van Molenaar & Zwarthoed. Omdat wij onze inkomsten voornamelijk halen uit onze gemeente zijn wij van mening dat wij ook moeten investeren in deze gemeente. Nog afgezien van het feit dat sporten gezond en leuk is, zijn sportverenigingen belangrijke pijlers binnen een gemeenschap en van groot belang voor de ontwikkeling van sociale cohesie. EVC is als grote vereniging binnen onze gemeente dus belangrijk voor het welzijn van de inwoners van de gemeente. Om deze redenen is Molenaar & Zwarthoed dan ook al jaren sponsor van EVC.”

EVC wenst Molenaar en Zwarthoed Adviseurs veel succes.

 

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met  Molenaar en Zwarthoed. Hun contactgegevens zijn:

Noordeinde 108       1131 GE Volendam

Telefoonnummer     0299-399030

E mail                        info@molenaarenzwarthoed.nl

Website                     www.mza.nl

 

Foto Molenaar en Zwarthoed

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …