Nipt verlies Beemster thuis

Vandaag speelden we thuis tegen Beemster JO11-2. Allemaal mooi op tijd, top?! Alleen geen scheidsrechter, pech?. Iemand van de tegenpartij floot. Ook pech??‍♂. Het was echt een spannende wedstrijd. Achterin moesten Mike, Thijl maar ook Mika en Yannick vol aan de bak. We hadden wat moeite goed voorin te komen. Mahmoud schoot op de keeper. Af en toe nog een enkele kans, maar geen geluk. Ook Piet en Ammin kregen niet echt een vrije schietkans. Zij scoorde wel uit hun eerste kans, rust 0-1. Pech voor Sven. In de 2e helft wilde iedereen graag. Tobias, net als Piet nog wat moe van schoolkamp, probeerde nog meer door te spelen naar voren. We kwamen bij doel ? maar ballen gingen er niet in. Iedereen vocht wel?. Zij maakte wel 0-2, wat een pech. Met de wind en regen was het nog lastiger allemaal. Jammer, we scoorde niet. Met de penalty’s scoorde Mike, ? ja ja, Piet, ? en, voor het eerst? onze keeper Sven, super man. Hij hield er ook 5. In de kleedkamer kwam snel de verloren lach terug bij iedereen. Traktatie van Kitty was top. Perry heeft de vieze was mee?. Dank voor de support en een fijn weekend allemaal! Gr Ronald ⚽