Op de stip: Frank Kaars!

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Frank Kaars:

03 Frank Kaars foto

1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?
Mijn naam is Frank Kaars, ik woon gezellig samen met mijn vriendin Debby en haar 3 kinderen Bo, Levien en Leon in Volendam en ben werkzaam als controller bij Stora Enso

2. Wat doe je bij EVC?
Ik ben leider en grensrechter bij de zaterdag 4, een heel gezellig en blessuregevoelig elftal(misschien wat vaker trainen jongens?). Door mijn drukke baan heb ik helaas mijn vrijwilligerswerk als jeugdtrainer moeten stopzetten.

3. Hoe ben je bij EVC gekomen?
Toen ik nog in de luiers zat was het eigenlijk al vanzelfsprekend dat ik zou gaan voetballen. Mijn vader Gerrit was een ontzettend goede en fanatieke voetballer en dan ook mijn grote voorbeeld. Thuis werd er dan ook heel vaak over voetbal gesproken en elke zaterdag stond volledig in het teken van voetbal. Als echte Edammer word je natuurlijk automatisch lid van EVC.

4. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen?
Leider van de zaterdag 4 is gewoon ontzettend leuk om te doen, de wekelijkse contacten met de jongens en de 3e helft is super gezellig. Het trainen van de jonge EVC jeugd heb ik ook een paar jaar met heel veel plezier gedaan. Het gaf een goed gevoel om te zien hoeveel jongens er elke week weer op de training aanwezig waren en de meesten echt iets wilde leren. De samenwerking met de overige jeugdtrainers (vrijwilligers) heb ik ook als zeer prettig ervaren.

5. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC?
Ik vind dat we met z’n allen bij EVC eindelijk de goede weg in zijn geslagen en alle neuzen gelukkig weer dezelfde kant op staan. Het huidige bestuur en jeugdbestuur zijn goed bezig en ik vind het dan ook jammer dat een aantal (jeugd)bestuursleden er mee stoppen.

6. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is?
Dat er toch nog meer vrijwilligers zich aanmelden. Wat hier voor nodig is? Tja, ik denk dat ouders / spelers wat meer moeten realiseren dat alle beetjes helpen en dat er echt heel veel te doen is bij een vereniging als EVC.

7. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”?
Het volgende plekje op de stip verdient Jan van de Nes. Geweldig te zien en te horen hoe hij jaar in jaar uit met zoveel passie als jeugdtrainer en leider bij EVC bezig is.

Check Also

Op de stip: Shane Tol

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je …