Opnieuw verlies maar spanning alom

Vroeg uit de veren was t vandaag, ?! Menige kip en haan sliepen nog maar onze mannen ?‍♂ waren vroeg in de kleedkamer aanwezig, top! Ze hadden er zin in. Op het veld, nadat aanvoerder Yannick Wilms zorgde dat iedereen klaar stond, werden we gelijk zwaar onder druk door tegenstander SDZ gezet. Al snel viel de 0-1, bah?. Als coach haalde ik gelijk een extra man naar de verdediging. Het moest geen walk-over worden. En let op, ?, wat bleek, opzettelijk hadden ze een man teveel op het veld. Paniek alom, geen politie ? maar wel de scheidsrechter geroepen ?. Gelukkig zei deze, doelpunt ongeldig. Verder ging het spel. Helaas werd het toch 0-1 en 0-2 voor rust. We kregen in het begin kansen, zeker. En Sven Heida moest vol aan de bak, hij voorkwam meer goals. Hij had de hulp van Mike Regter vaak nodig. Mike ging als een stofzuiger te keer ; elke bal ruimde hij op. En Mika Lukovic en Thijl van der Sluis probeerde vanuit achter de bal naar voren te krijgen. En met succes. De bal kwam bij Ammin Elboulahfati, hij kaatste met Pieter Waals incl panna en toen door naar Mahmoud Harah die scoorde, 1-2. Wat een mooi overspel! Daarna rust! In de kleedkamer gaf Mussie wat nuttige tips ; vrijlopen voorin en overspelen. Uitgerust en met goede moed startte de 2e helft. En na een bal van Sven naar Tobias Hartjes kwam de bal voorin en schoot opnieuw Mahmoud raak: 2-2. Yoepie ?, we kunnen het??‍♀. Bijna werd het 3-2 maar onze spits Ammin stifte, of lobte, daarover wordt nog gepraat, de bal over de keeper maar ook de goal. Jammer! En pats, zij scoorde de 2-3. Kansen op 3-3 zeker, maar het werd, ondanks veel zweetdruppels, 2-4 helaas. Sven scoorde na afloop zijn eigen pingel en was hier heel trots op?, goed zo. Hij hield er zeker 3. Bij ons scoorde Piet, Ammin, Mahmoud en Mika hun elfmeter; hé hé ??. Tsja, met wat meer geluk, overspel en een tribune vol publiek hadden we ook kunnen winnen. Dan maar volgende week! Yannick met schone wastas trakteerde na afloop. Dank hiervoor. En Mahmoud nam zelf de vieze grote wastas op fiets mee naar huis, sterkte onderweg ?. Dank voor de steun ouders! De EVC-vrijwiligers dank voor alles weer klaarmaken incl koffie voor de coach☕, wat een mazzel?. Mussie en Ronald gaan puzzelen hoe we wel gaan winnen. Maar de sfeer was goed, er is gestreden, iedereen een fijn weekend! Gr Ronald Hartjes ⚽