Ouderwetse kraker bij en tegen Rood Wit Zaandam

De wedstrijd uit tegen Rood Wit Zaanstad zit erop. De nummer 2 bleek een taaie. Bij aanvang zagen we te kleine doelen, o my guss. Gauw vergeten mannen. Nou, daarover waren de meningen verdeeld?. Met een man extra achterin begonnen we deze, naar achteraf bleek, kraker. Ai ai, we waren even de weg kwijt, net als sommige ouders voor de wedstrijd ?. Paniek, ballen vlogen rond en binnen 10 minuten 0-2, brrrrr. Jongens, pepernoten, wakker worden, kom op. Nou, dat hielp. Langzaam veranderde ons team in een vechtmachine. Sven pakte elke bal, Hani ging zelf zomaar bij de grootste bink van hun team staan??, klasse. In de strijd vielen veel blessures : Sem en Jens waren vooral de klos. Max probeerde uit de strijd weg te ballen naar voren. Met Amin en Piet probeerde we de aanval te zoeken. Het was Famady met een geweldige knal,?, helaas net naast. Rust 2-0. Iedereen was moe, allemaal gevochten. Maar we geven nooit op? dus vol strijd verder. Tobias en Thijl streden om een bal te veroveren, Amin stond in de spits om een goal te forceren. De tegenstander baalde want zoveel vechtlust waren ze niet gewend. Goed zo. Alleen onze goal viel niet en zij scoorde 2x. Toch schoven we meer hun helft op en na wat kansjes een hele mooie aanval met Famady, Max en uiteindelijk Hani die scoorde, 4-1. Heerlijk en een beloning voor onze strijd. Want Jens en Thijl maakte het de tegenstander erg lastig, lekerrrr mannen. En zij inspireerde de andere hier mee. Helaas geen doelpunt meer. Maar deze strijd was ondanks het verlies een super team prestatie. Voor het eerst kwam iedereen voor elkaar op, vocht voor elke meter en zo hielden we lang stand. Toppie mannen. Na afloop lekker een traktatie en complimenten ouders alom. Sven verzamelde ondertussen de vieze was?. Daarna kwam het hele team gezellig naar de kantine aldaar. Coach Ronald was een bekende kleurpiet tegen gekomen en moest dit uitdelen. Een mooi vers voor iedereen, nou, een terechte beloning voor alle zweetdruppels van vandaag. Heel gezellig was het, in Zaandam. Hopelijk heeft iedereen net zo’n gezellig weekend! Ouders dank voor de support ?. Tot volgende week, groet Ronald ?‍♂⚽