Purmersteijn – evc

Purmersteijn E6 – Evc E4 7-0 ( 1-0 )

We mochten naar de nummer een in onze competitie en op voorhand altijd een moeilijke tegenstander,
Deze trainer treft ik nu al 3 seizoenen op dit niveau en elk jaar word hij gemakkelijk kampioen!
Maar de eerste helft was evc toch een taaie tegenstander,
De bal ging wel vaker naar het doel van evc maar we Hebben toch een paar doelpogingen gehad maar purmersteijn heeft een prima keeper!
Helaas viel de 1-0 heel ongelukkig
Maar we bleven door voetballen
En plezier houden in het spel.
We probeerden vaak over te spelen en op een paar goede momenten zag dat er erg mooi uit!
De tweede helft was de batterij leeg bij de evc spelers of de speler van purmersteijn hebben een super limonade gekregen !
Evc maakte fouten en daar kwamen dan ook de tegen doelpunten uit,
Onze super keeper damian heeft een paar hele goede ballen tegen gehouden daarom is de tellen op 7 gestopt!
Onze mannen zijn wel blijven door voetballen en kregen een paar kleine kansen om in de buurt van het doel te komen maar helaas niet verder.

Jongens maandag en woensdag een leuke training want zaterdag zijn we vrij! ( misschien oefenwedstrijd )