Rob Schuttoernooi 2016

Het 7e Rob Schut jeugdtoernooi wordt op 28 en 29 Mei bij EVC gespeeld. De jeugdtoernooicommissie is alweer enige maanden bezig om het toernooi te organiseren en met het benaderen van verenigingen, sponsors en vrijwilligers.

Er spelen weer bijna 100 teams van 30 verschillende verenigingen.
Op Zaterdag om 08.30 beginnen we met de F Pupillen daarna de (M)D Junioren gevolgd door de (M)C Junioren die om 18.30 klaar zijn.
Op Zondag starten we om 09.30 met de (M) Pupillen gevolgd door de (M)B en A Junioren. Het toernooi eindigt op zondag rond 17.00 uur.

Het volledige programma vinden jullie in het programmaboekje.

Er wordt op beide dagen een loterij georganiseerd, waarin mooie prijzen te winnen zijn. Hiermee bekostigen we het toernooi. Ook onze clubmascotte Torro zal weer zijn opwachting maken.

Het Rob Schut toernooi is, net als voorgaande jaren, een alcoholvrij toernooi.

Natuurlijk kunnen we weer rekenen op de hulp van vele vrijwilligers, maar we kunnen er nog steeds een aantal gebruiken. Als je daarvoor benaderd wordt, zeg dan geen “nee”. Het is gezellig en vele handen maken licht werk.

Onze dank gaat uit naar de ondernemers uit Edam en omstreken voor hun steun. Via de videopresentatie en de advertenties in het programmablad kunt u kennis maken met deze bedrijven.

EVC wenst alle spelers en speelsters, (bege)leiders en toeschouwers een sportief en gezellig toernooiweekend toe.

Check Also

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …