Marken – EVC.

Zaterdagmiddag op bezoek bij het altijd gezellige Marken met een lekker zonnetje, wat wil je als EVC

supporter nog meer? Uiteraard het liefst met minimaal een punt weer richting Edam.

Helaas zat dit er niet in. Marken domineerde de gehele wedstrijd en door het gebrek aan richtingsgevoel stond het bij rust slechts 2-0. De tweede helft was nog maar enkele minuten oud en het had met wat meer geluk zomaar 2-2 kunnen staan. Een goede kans voor Aron(ingevallen voor de geblesseerde Bilal) en een kopbal van Ruud op de paal lieten het scorebord echter op 2-0 staan. Het was vooral te danken aan Marken dat EVC enigszins onder de druk vandaan kwam, maar middels een penalty werd de eindstand op 3-0 bepaald. Het optreden van Aron en Daniël(in de rust gewisseld voor Marc ,vacantie, geeft echter wel hoop voor de toekomst. Als deze jongens, beiden nog junior, zich zo blijven manifesteren kunnen we daar nog heel veel plezier aan beleven. Mannen, grote klasse.

Grote clubactie 2020

Hallo jeugdleden van EVC,De trainingen zijn alweer volop bezig, de eerste wedstrijden zijn gespeeld en …