Tyrone Marshall: Ridder van Het Gilde van Snelle Jelle! Timo Ooms en Kick van der Vlies: nieuwe Leden van het Gilde!

 Afgelopen zaterdag was het voor de sterke E2-middenvelder/aanvaller Tyrone Marshall een heugelijke dag. Koploper E2 verpletterde buurman Monnickendam in eigen huis met liefst 0-10! En voorts betekende deze activiteit De 100e in dit seizoen voor Tyrone! Ook in de vorige jaargang wist Tyrone (heel ruim) de grens van 100 activiteiten te passeren en dát betekent dat Tyrone zeer terecht wordt bevorderd tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle!

Tyrone, GROTE klasse, van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie én … ga zo door!

Tyrone Marshall 4

De E2 had meer te vieren want ook Timo Ooms en Kick van der Vlies wisten De 100 te passeren! Timo en Kick treden hierdoor tot Lid van Het Gilde!

Alleskunner Timo en verdediger-annex-aanvaller Kick zijn de benjamins van de E-selectie maar dat is aan hun weerstand niet te merken: elke training en elke wedstrijd boksen zij met veel succes op tegen spelers die soms bijna twee jaar ouder zijn! Timo en Kick, ook voor jullie geldt: GROTE klasse, van harte gefeliciteerd én … doe zo voort!

Timo OomsKick van der Vlies

Het betekent dat de gehele E-selectie al begin april 100 of meer activiteiten volbracht heeft. Mannen, KLASSE! Het tekent én jullie instelling én de sfeer binnen deze groep van 19 voetballiefhebbers! Voor jullie trainers en coaches is het zo heel prettig ‘werken’!

 

Jan van de Nes

 

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …