Verlies 6-3 maar goed gestreden

De laatste competitie wedstrijd vandaag, snik ?. De komende weken geen te lange wedstrijdverslagen meer, en geen Oranje op het WK, ?? dat wordt bijten. Purmersteijn uit met heel mooi weer en thuis begin seizoen 3-9 verlies in achterhoofd nog. Maar we gaan gewoon lekker tikkie tikkie doen, kijken of het lukt. Direct stonden we met 1-0 achter. Een dompertje. Toch geen paniek alom hoor. Zowaar ging de bal een paar keer tussen Pieter, Madhmoud en Ammin voorin over en waren er kansjes. Alleen geen echt lekker schot op hun goalie?. Helaas gingen we de rust met 3-0 in. Kom op mannen, jullie spelen goed. Ff spierballen tonen?. En, hè, 1-3 door Mika. Mike en Thijl hielden achter veel tegen, en Sven was vooral de 2e helft onverslaanbaar goed bezig?. Daar ging de bal van de voet van Pieter naar de goal en Tobias kon bijna inschieten maar nee, Mahmoud uit de lucht gevallen ving de bal op en scoorde 2-3, joepie. Het zal toch niet. Onze meegereisde ouders, opa eb zusje vermaakte zich prima ?‍?‍?‍?, de wave ging rond?. En boem, ?, 3-3 door weer Madhmoud. Wat een spanning, wat een sensatie. Maar toch, zij scoorde toen 4-3. En misschien hadden we een pingel moeten krijgen voor de 4-4 en taart en gebak. Helaas, die kregen we niet. Boeh?. Uiteindelijk scoorde ze nog 2x, eindstand 6-3. Maar met opgeheven hoofd gingen we het veld af. Knap gedaan mannen! Tobias, Mahmoud en Thijl scoorde knap hun pingel??. Sven, uitmuntend en een 9 van de Telegraaf telesport reporter, hield op een na alle pingels. Complimenten voor allemaal. Het seizoen eindigde met 3 goede wedstrijden op rij. ??‍♀? bij sommige spellen win je dan?. Met traktatie van Pieter, dank voor schone was, was het weer gezellig in de kleedkamer. Over 2 weken toernooi Oosthuizen. Ammin heeft dan de schone wastas. Iedereen dank voor support en fijn weekend. Gr. Ronald ⚽