7-3-2015: Wherevogels E2 – EVC E2

Op deze mooie zaterdagmorgen mochten we om een hele mooie tijd aantreden tegen het altijd lastige Wherevogels uit.
We begonnen om 10.15 uur aan de wedstrijd en we waren uitgeslapen. Na eerst een paar minuten aftasten van de tegenstander gingen alle remmen los. Binnen tien munten stond er 0-5 op het scorebord. 0-1 door Thijmen, 0-2, 0-3 en 0-4 door Sander een echte hattrick en 0-5 door Dylan. Al deze doelpunten kwamen door goed combinatiespel tussen de terugkerende Huub, Daan, Simon, Dais,Dylan en Marijn. Vanaf de kant werd er door een opa van Wherevogels geroepen dat ze beter konden gaan douchen (opa zat heerlijk op zijn zelf meegebrachte tuinstoel). Youri kreeg door dat het wel een hele rustige wedstrijd voor de keeper zou worden en maakt dan ook twee keer handsbal zodat Wheerevogels twee vrij trappen kreeg waarvan er een in ging 1-5.
Met deze heerlijke ruststand zijn we naar de kleedkamer gegaan voor een lekker bekertje limonade. Edwin had geen reden om een donder speeds te houden met deze stand en heeft uitgelegd dat we de wedstrijd rustig uit moesten spelen.
Dat rustig uitspelen werd iets te letterlijk genomen, binnen 10 minuten stond het 4-5 en werd het dus nog “billen” knijpen. We werden net op tijd weer wakker en Sander maakte er 4-6 van. Wie dacht dat Wherevogels het wel op zou opgeven had het verkeerd. Wherevogels zetten nog een keer aan voor een slot offensief wat resulteerden in een 5-6 stand met nog een paar minuten op de klok met hangen en wurgen werd de overwinning veilig gesteld.

Al met al was het toch leuke en spannende wedstrijd. Wat we hier geleerd hebben is dat je eigenlijk nooit op moet geven ook al sta je 5-0 achter.

Jongens; met deze inzet kan het nog een leuk voorjaar worden. Goed blijven trainen dan komen de resultaten vanzelf. Ik hoorde de trainer vorige week de wijze woorden zeggen; zoals je traint voetbal je ook.