Mika Heuser: Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle

De keepers Patrick en Jim beten het spits af, de spelers (zullen) volgen. Als eerste speler is Mika Heuser, de gedreven, energieke en onbaatzuchtige vleugelback van EVC E1 de grens van 100 activiteiten gepasseerd! Mika is werkelijk elke training en wedstrijd van de partij, vorig seizoen en dit seizoen: hij mist geen enkele activiteit! Helaas gooit een weekje wintersport roet in het eten maar zeker weten dat hij direct daarna weer op het EVC-veld actief is.

Twee seizoenen achtereen De Honderd: dat betekent dat Mika meer dan terecht is bevorderd tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle! Het seizoen is nog lang en het ligt in de lijn der verwachting dat Mika het spelersrecord van Joey Treuren (287 activiteiten in twee seizoenen) gaat aanvallen en wellicht verbeteren.

Mika, je hebt het volkomen verdiend en het is je gegund want je bent niet alleen steeds present maar je zet je elke training ook voor 100% in! Je maakt grote progressie en je bent een voorbeeld voor velen! Een GROOT compliment en ga vooral op deze voet voort!

 

Jan van de Nes

Mika Heuser Snelle Jelle 2

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …