Wedstrijdverslag 3 oktober EVC ME1 – Winkel ME1

Wedstrijdverslag EVC ME1 – Winkel ME1 op 3 oktober 2015
Het begon vandaag zonnig en een beetje rommelig. Terwijl de ouders genieten van de stralende nazomer*, met de rug in de zon, windt coach Patrick zich op. Er is geen scheidsrechter en hij heeft al een keer gevraagd waar die blijft. Nijdig kijkt hij op “Ga ik nog een keer daarheen. Hier heb ik echt geen tijd voor” en hij beent weg. De meisjes spelen de bal lekker heen en weer, keeper Lisa wordt nog eens getest door Sanne. Patrick is terug, met fluit en stopwatch. Hij verdeelt de taken (uw schrijver mag gaan coachen terwijl de coach fluit) en het spel begint. Ineens is er toch een scheidsrechter: de vader van Sanne neemt het fluitje over en Patrick kan weer coachen.
De verdediging van EVC is goed georganiseerd en houdt veel tegen. Toch scoorde Winkel het eerste doelpunt, uit een corner. EVC werd sterker en hielde bal veel in de ploeg. Toch werd het niet echt gevaarlijk voor de goal omdat de doelgerichtheid ontbrak.
De lengt en schotkracht bracht Winkel weer voor de goal van Lisa en uit een draai scoorde Winkel met een hard schot. 0-2

Er was een mooie kans van Dikra op aansluiting in de wedstrijd, maar de keeper van Winkel stond onhandig in de weg.

De 2e helft startte en de eerste aanval van EVC beloofde veel goeds. Toch was het eerstedoelpunt voor Winkel: 0-3.

De tegenstander werd moe en leek een beetje uitgeWinkeld en EVC begon aan te dringen. Eerst een doelpoging van degene die vandaag met afstand de meeste ballen had veroverd. Sanne stoomde op naar voren, kaatste met een tegenstander, was niet te stuiten en schoot net naast. Kort daarna een solo vam degene die vandaag het hardste liep. Dikra stoomde op en schoof de bal schuin vor het doel langs.

Zou er dan vandaag helemaal niet gescoord worden? Toch wel! Carolien, Dikra en Sofie vonden elkaar. De eerste aanval werd afgeslagen maar de tweede bracht Carolien vrij voor de keeper. Carolien aarzelde niet en scoorde!

De eer gered en een mooie zaterdag nog voor de boeg.

Zo eindigde deze wedstrijd in verlies, alleen was de smaak toch lekker zoet omdat Dikra op eierkoeken trakteerde: ze was jarig!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …