WSV 30 MD2 – EVC MD2 : 0 – 11

Het was een vroegertje, 8:15 stond iedereen bij de poort om naar Wormer te vertrekken, voor de wedstrijd tegen WSV ’30 om 9:30. Laatst wonnen we thuis met 11-0, maar dat wil niet altijd zeggen dat het een makkie wordt.
Helemaal niet als we donderdagavond bericht krijgen van een (niet-)slaapfeestje waar al 3 speelsters heen gaan, Tessa nog geblesseerd is en we vrijdagavond ook nog 2 ziekmeldingen krijgen (beterschap Naoal en Jamila).

Gelukkig hebben we een inval-keepster mee (bedankt Fenna) omdat onze reserve keep dus ziek was, en we hebben nog 2 speelsters van de D2 kunnen vragen (bedankt Famke en Henriette!).
Om 8:15 bleek echter dat de schone slaapsters wel degelijk bikkels zijn, en met de voetbalschoenen naar het feestje gegaan waren. Prima instelling meiden!

We begonnen dus een beetje onverwacht met een voltallige bezetting aan de wedstrijd, die zich in een zeer onaangenaam miezerig regentje zou afspelen waar trouwens de meiden geen last van leken te hebben.
Vol gas werd aan de wedstrijd begonnen, en van slaaptekort was weinig te merken.
Er werd keurig gecombineerd en over de flanken gespeeld, de coaches hoefden weinig te sturen…heerlijk.

Het was een beetje sneu voor Fenna, want ze heeft de hele wedstrijd weinig te doen gehad. Wat een top wedstrijd hebben jullie gespeeld, WSV kwam bijna niet aan de bal.

Na een tiental minuten begon dit ook in cijfers te blijken, met de rust stond het 0-5 en konden we even bij de kachel opwarmen.
Na de rust ging de doelpunten regen gewoon door, tot de eindstand van 0-11 volgens de administratie (0-10 volgens de scheids, maakt ook niet zoveel uit).
Voor de administratie: doelpunten achtereenvolgens Henriette, Noah, Selena, Famke 2x, na rust weer Famke 2x, Henriette, Noah, Faye en tenslotte Chelsea.
Het lijkt nu of de invalsters de wedstrijd hebben beslist, maar dat is zeker niet het geval, het is dankzij de inzet van iedereen geweest.

Super gespeeld meiden, we zijn trots op jullie, jullie worden iedere week beter lijkt wel.

Fenna, Famke en Henriette, dank voor jullie invalbeurt.