WSV’30 MB2-EVC MB1

Slecht voetbal, 6 x het aluminium en 0-1 bij rust. Doelpunt van Verouschka Bakker. Het had echter al 0-5 moeten staan; zelfs als we de ballen op paal en lat buiten beschouwing laten. Verdedigend lieten we ons in de war brengen door het door elkaar lopen van de 4 meiden in de voorhoede van WSV’30. Dit had ondermeer tot gevolg dat er soms 2 evc dames niemand dekte of dat er twee één en dezelfde dekte. Vermeldenswaardig waren deze helft nog een pracht lob van Kim die de lat raakte en via de grond het doel uit stuiterde, en druistige actie van Verouschka B. Die de lat schampte en een bekeken actie en dito geplaatste bal van Daphne die rechts via de paal naast ging.
De tweede helft begon een stuk beter. Snel een mooi strak gecombineerde aanval, ingezet door Nina en die via Kim bij Irene belande die vervolgens snel aannam en strak in de korte hoek (links in dit geval) in schoot. Hierop volgde er nog 2 van dit Volendams talent die allebei wat fysiek kracht vergde alvorens het net te raken. Daarna trof mevrouw Bakker nogmaals doel door een bekeken lob van 20 meter. De laatste 2 nam voor haar rekening. Helaas onderbroken door een tegengoal. Echter had de scheids nog een bonus in petto want hij noteerde 1-8; de auteur heeft het schot van Kim U aangewezen als mooiste misser, die het teveel getelde doelpunt verantwoord.
Gefeliciteerd dames.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …