16-8, oefen: EVC B1 – RKAV Volendam B2 4-2 (2-1)

Zo is het einde seizoen en zo staat het nieuwe seizoen al weer voor de deur. Na twee weken van training stond vandaag (idd. zondag) voor de nieuwe B1 de eerste oefenwedstrijd op het programma. In de nieuwe B1 een aantal gezichten van vorig seizoen; Azeddine Sout, Philip Vane (vandaag nog afwezig), Mitchell en Brian Rossenaar, Daniël Kemper, Quino Idsinga en Casper de Vries. Uit de C1 kwam over Rowan Suurmond, Eric Tol, Aaron Lacunes, Kike Kraai Miedema en Johnny Latdorp. Doelman Mike van Wees maakt de selectie compleet en verder kwam trainer Nico van Dijk mee met de spelers van de C1. Nico wordt geassisteerd door Kees Veerman, die zelf de C1 traint waarbij hij dan weer geholpen wordt door Nico.

De B1 is gepromoveerd naar de 1e klasse en dat is een behoorlijk niveau in de Categorie A. Er werd vandaag geoefend tegen RKAV Volendam B2, een tegenstander die we ook gaan tegenkomen in de competitie. En een leuke derby, want de meeste jongens kennen elkaar van school.

Ook de verslaggever moet nog even op gang komen, dus een groot verslag zit er nog niet in. Het was in ieder geval een hele leuke en nuttige oefenwedstrijd, waarin EVC met 4-2 aan het langste eind trok. Voor EVC scoorde Azeddine Sout 1 keer en Brian Rossenaar 3 keer. Er werd door EVC bij vlagen prima gevoetbald, maar datzelfde geldt voor Volendam dat ook over een leuk voetballend team bleek te beschikken. Een mooie overwinning, maar het is maar een oefenwedstrijd. Het gaat natuurlijk om de competitie. In de voorbereiding op die competitie spelen we nog drie bekerwedstrijden. De eerste is a.s. zaterdag tegen Wherevogels B1, veel succes!

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …