2015-02-14 evc mc1-volendam mc1

De eerste na de winterstop. En dan moet je tegen Volendam. Alle meiden zenuwachtig. En waarom? We waren gewoon in alles beter; het ontbrak echter aan rust. Dit uitte zich in wild tegen de bal schoppen terwijl er alle ruimte was om de bal aan te nemen.
Met 0-1 gingen we rusten. Britt kon het niet aanzien en belde het thuisfront om te vragen of ze mee mocht doen; dat mocht met zwachtel om de pols (aangelegd door de verzorgster van het eerste). En toen gingen ze los . Sam rommelde de gelijkmaker er in. De tweede werd al wat strakker ingeschoten. Daphne duwde al blokkend een bal over de lijn. Ja en daarna opende mijn hart door het zien van prachtige combinaties; de dames waren los. De vierde werd na voorspel van Jamie en Annemijn door Nina, met een solo, fraai gemaakt. Daarna annemijn alleen op de keeper af en de 6-1 werd met algemene stemmen als mooiste bestempeld. Een fraai stukje tikkie takkie tussen Nina en Sam, waarbij Sam de definitieve knock out uitdeelde. 6-1 wat een weelde.

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …