21-11, oefen: EVC B1 – Hercules Zaandam B1 6-1 (2-0)

Geen competitievoetbal, maar een oefenwedstrijd tegen Hercules Zaandam B1, 1e klasser in een andere poule. Al na 5 minuten stond er een 2-0 stand op het scorebord. Eerst zette Eric Tol (wederom rechtsbuiten, omdat Azeddine Sout nog steeds geblesseerd is) voor en rondde Johnny Latdorp af, 1-0. Daarna stiftte Daniël Kemper de bal weergaloos in de kruising, 2-0. EVC verzuimde hierna om Hercules op een grotere achterstand te zetten, maar hield achterin de zaak goed dicht. Er was voor de tegenstander uit Zaandam bijna geen doorkomen aan.

Hercules leek beter uit de kleedkamer te komen, maar al snel was EVC weer de bovenliggende partij en zorgde Aarcon Lacunes voor de 3-0. Hercules redde nog wel de eer (3-1), maar daarna liet EVC zien dat we toch wel heel behoorlijk kunnen voetballen. Via doelpunten van Brian Rossenaar, Eric en Daniël stond er uiteindelijk een 6-1 eindstand op het scorebord. Positief was de invalbeurt van B2-speler Alvar van der Spek, die bijna de hele wedstrijd meespeelde.

Volgende week gaat de competitie verder met een uitwedstrijd tegen VIOS-W B1 in Warmenhuizen. VIOS-W en EVC staan samen op de 2e plaats, dus het belooft op voorhand een spannende wedstrijd te worden. Veel succes!