4-2 verlies maar super gestreden tegen De Rijp

Wat een wedstrijd ? vandaag zeg. In en tegen de Rijp. Maar ook tegen wind en scheidsrechter ?. Half 12 starts, 8-8 en en wissel. Na wat strijd over en weer viel een tegengoal. En daarna de 2e en 3e ook snel. Wat een pech??‍♀, te lang in bed gelegen? Enfin, wat coaching, wat brullen en zomaar kwam de bal via Mike Regter, Pieter Waals bij Mahmoud Harah voorin. Deze speelde door naar onze jarige man vandaag?, Amin Elboulahfati. En jammer tegenstander maar goal, 3-1. Dat gaf voor rust een beter gevoel. Mika Lukovic maakte uit een corner eerder al bijna een goal, jammer, was een mooie trap. In de pauze was het even uitrusten, en alles doornemen van positie, aanvallen en waar nodig terug verdedigen. We gaan vechten? met onze voeten. De eerste minuten kregen we geen bal de 2e helft. Amin kwam voor Thijl van der Sluijs (aanval voor verdediging) en het spel kantelde?. We dreven de bal continu op en hoera, Mika scoorde 2-3,yessss?. Voor keeper Sven Heida was de wind een kwelgeest maar hij deed het slim, veel over grond spelen. En hij kwam geweldig uit om een bal te onderscheppen, top?. Her en der kregen onze mannen een trap en duw maar de scheidsrechter vond het telkens helaas anders?. Tobias Hartjes schoot 2x achterelkaar op doel?,helaas geen goal. Yannick Wilms, Mike en Thijl vochten achterin als leeuwen. Mahmoud streed, Ammin kapte en Piet gaf passen maar helaas wilde de bal er niet in. Piet kreeg een schop, Mahmoud ook, maar j konden toen met wind in hun rug 4-2 maken. Jammer. Maar vooral de 2e helft was echt goed van de jongens. Na afloop scoorde Thijl z’n pingel, netjes?. En Sven, goede aanvoerder vandaag,hield op een na alle pingels en scoorde z’n pingel, of niet, of toch wel? Paal, keeper, lijn, net zo spannend als de komst van Sint. Het antwoord komt in de schoen, ik weet het niet? Door de goede strijd was het lol na afloop in de kleedkamer. Zeker ook door de lekkere traktatie van Judith, dank hiervoor en voor de schone was. Goran, Judith, Suzanne, Valeer en Kitty dank voor het mee komen en steun geven aan de mannen??, fijn! Goran heeft de vieze wastas mee. Amin loopt nog steeds te feesten, goal en jarig, hoera??? Fijn weekend, groet Ronald ⚽