Belangrijke winst uit bij WBSV

Vanochtend hebben we de Beemster onveilig gemaakt?, op bezoek bij WBSV. Een verslag hoeft niet, zoveel support van familie ? was er mee, toppie ?. Iedereen heeft het al gezien: we hebben gewonnen! Ruim op tijd en daarom ontspannen warming-up
??‍♀. Tactiek iets aangepast: Mike alleen laatste linie, daarvoor 2 backs met spil en daarvoor 2 buitenspelers, aanvallers ?. De 1e helft ging goed, rust 5-1. Doelpunten Mahmoud 1-0, Mika op aangeven Mike 0-2, 1-3 Mahmoud, 1-4 en 1-5 Pieter.
Maar net zo belangrijk waren de reddingen van Sven, incl. penalty, de strijd van Yannick en Thijl veelal achterin, bravo, en het tikken van Ammin en Tobias op het middenveld en voorin. Overspelen is het toverwoord ? voor het team. Na rust, met
wind tegen, vlotte het niet echt. De mannen werden moe, vergaten hun positie en de bal bleef soms te lang aan de voet⛸. Daarom scoorde zij 3x maar Ammin scoorde gelukkig nog een tegengoal, 4-6. De scheidsrechter maakte er op zijn blokje 5-
7 van. Tsja?, hoe lossen we dit op. Tobias wilde wel de goal op z’n naam, in de wedstrijd lukte hen het niet??‍♀. Onze wedstrijdmascotte, Sammy, was er voor het eerst bij dit seizoen, joepie?. Mee met z’n moeder?. Perry dank voor de traktatie
en schone was. Met winst in de Beemster stijgen de mannen op de ranglijst, dat vinden ze mooi! ?. Fijn weekend allemaal, groet Ronald
Ps Sven stopte 4 penalty’s. En Ammin, Mike, Yannick en Pieter scoorde hun pingel?