EVC E2 kampioen door prachtige overwinning op Ilpendam E1!!!

EVC E2 was vorige week al officieus kampioen geworden maar vanochtend sleepten De Mannen van de coaches Jeroen Ooms, Gido van der Vlies en Marcel Tierolf de titel officieel in de wacht. Na een enerverende, spannende strijd aan de boorden van het Noord-Hollands Kanaal werd met 3-7 van Ilpendam E1 gewonnen. Dat ging niet zonder slag of stoot want hoewel Roodgroen voetballend veel beter was moest het tweemaal in de achtervolging. Na een 2-0 achterstand kwam E2 nog voor de thee terug tot 2-2 maar in de tweede helft liep Ilpendam weer weg (3-2). Snel daarna herpakte E2 zich en gaf het ook in cijfers uiting aan het krachtsverschil: 3-7! Het kampioenschap was een feit!!!
Met de thuiswedstrijd tegen Volendam E7 nog voor de boeg heeft de E2 de titel ongeslagen behaald: 9 gespeeld, 8 gewonnen en één gelijk en dus 25 punten (doelsaldo 46-16)!
En dat is een prachtige prestatie van dit team dat bestaat uit spelers die vorig seizoen in E3, E4, E5, E6 en F1 speelden. In de loop van het seizen is het echter uitgegroeid tot een hecht collectief dat nu zijn terechte beloning heeft gekregen voor alle trainingsinspanningen!
De felicitaties zijn voor de spelers Jim Siegel (k), Kick van der Vlies, Fabian van Rijn, Timo Ooms, Tom Tierolf, Souhail Morrhabi, Tyrone Marshall, Blade van Beers en Milan Alberts, de coaches Jeroen Ooms, Gido van der Vlies en Marcel Tierolf, de keeperstrainers Niek Foley, Marijn van Zanten en Epco Gedikink en de trainers Hans Karregat, Robert Heuser, Jan van de Nes, Dennis Molenaar, Mitchell Rossenaar, Jim Krol, John Latdorp en Daniël Kemper!

Spelers en coaches zijn na de wedstrijd al in het zonnetje gezet maar het kampioenschap krijgt een vervolg tijdens de afsluitingsavond van de E-selectie in de maand juni.

Jan van de Nes

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …