EVC E4 kampioen ZOB LUILAK TOERNOOI

EVC E4 mocht zaterdag 23 mei naar de Zuidoostbeester voor het eerste ZOB luilak toernooi!
De eerste wedstrijd is tegen koedijk, het ging aardig gelijk op en verdiende geen winnaar! Alleen in de laatste minuut wil de keeper van koedijk uitschieten en dat gaat fout , de bal komt precies voor de voeten van Ilias ! Hij schiet meteen , 1-0 EVC !
De tweede wedstrijd moesten wij meteen erachteraan voetballen en dat is tegen ZOB zelf , evc is de betere ploeg en komt ook met leuk voetbal op 2-0 !
Maar de laatste minuten begint de pijp leeg te raken en de warme zo’n begint zijn tol te eisen ….
ZOB komt nog goed op 2-1 maar verder gelukkig niet !
De derde wedstrijd is tegen Purmerland , ik heb ze de wedstrijden ervoor bekeken en leek de beste van de poule !
Maar EVC is zelfverzekerd en speelt erg goed voetbal en er vallen mooie doelpunten! Na get laatste fluitsignaal staat het 3-0 voor evc…
De jongens ( en trainer) gaan uit hun dak !!!!!

EVC E4 ( en tyrone , gene , Mika en niek) super bedankt voor jullie inzet !!!!!