EVC F5 gelijk in kampioenswedstrijd

EVC F5 – AFC F18 1-1 (1-1) 23-4-16

Vandaag de echte kampioenswedstrijd op een frisse ochtend. Onder leiding van assistent trainer/scheidsrechter Bjorn Alberts kon het gaan beginnen. AFC had een aantal andere spelers dan vorige week en was daardoor sterker. Het begin was ook voor AFC, zonder echte kansen, Met Lars en Ayoub stond de verdediging goed. Toch kwamen we op achterstand door een misverstandje. Na deze tegenvaller pakte onze kanjers het goed op en kregen we een aantal kansen. Een van de kansen werd benut door Yannick die onberispelijk de bal inschoot. Rust 1-1/

Over de 2e helft kunnen we kort zijn, 2 ploegen gelijkwaardige teams die elkaar geen kansen weggaven. Eindstand 1-1. Hierna konden de echte festiviteiten te beginnen met het uitdelen van de medailles, na de douche naar de kantine om lekker aan de patat te gaan. Onder het eten werden er ook nog kampioensbekers uitgedeeld. Na het eten gingen we op weg naar de harmonie op de Achterhaven om een boottochtje te maken met een fluisterboot. Als laatste kreeg iedere speler nog een zakje snoep ging iedereen weer naar huis toe.

De volgende spelers zijn kampioen geworden:

Lars, keeper en/of verdediger die zeker de laatste wedstrijden ijzersterk speelde
Ayoub, de tank in de achterhoede en altijd voorop in de strijd
Ben, linkspoot en zeker met de week beter gaan spelen
Tijl, evenbeeld van zijn grote broer Bram, die ondergetekende ook heeft getraind
Julian, stille kracht op het middenveld die ook kan scoren
Casper, dynamische middenvelder die altijd hard werkt en ook zijn doelpunten meepikte
Finn altijd enthousiast deed altijd zijn best met als hoogtepunt zijn doelpunt tegen KFC
Fortuna de first lady van de F pupillen scoorde vandaag haar 1e penalty
Bram middenvelder die altijd even op gang moest komen, en vaak voor het doel kwam
Yannick ozne spits die vaak aan 1 kans genoeg heeft om te scoren, topscorer met 29 doelpunten

EVC F5 heeft 10 wedstrijden gespeeld, 7 gewonnen en 3 gelijk, doelsaldo 74-14.

De vaste supporters (ouders)bedankt voor de enthousiaste aanmoedigingen en het vervoer.