EVC JO11-selectie: penaltykoningen en strafschopstoppers voorjaar 2017!

Vanaf januari hebben de spelers van de EVC JO11-selectie gestreden om de titel Penaltykoning voorjaar 2017. De keepers probeerden op hun beurt zoveel mogelijk strafschoppen te stoppen.

Bij JO11-2 zag doelman Boris Wiedijk het resultaat van zijn keeperstrainingen, bij EVC en bij de ZHZ-keepersschool. Dit seizoen heeft Boris in totaal maar liefst 141 strafschoppen weten te stoppen of naast/over te dirigeren! In een hogere klasse, waarin – eerlijk is eerlijk – iets meer met scherp wordt geschoten, wist Koen van Beek van JO11-1 het zeer respectabele aantal van 125 penalties te pareren! Een fraai resultaat na een seizoen noeste trainingsarbeid! Boris en Koen (en jullie keeperstrainers Do Zoetebier, Marijn van Zanten, Jeffrey Kemper, Stan Zoetebier, Roy Bakker, Edwin Zoetebier en – keepertrainer op zaterdag – Marcel Tierolf): GROTE klasse!

Bij de spelers wist Mike Latdorp zijn titel van Penaltykoning bij JO11-2 te prolongeren in het voorjaar! Mike schoot 10x raak. Rick van Velden was met 7 treffers een heel goede tweede. Mike: TOP!!! En Rick: prima gedaan!

Bij JO11-1 was 1e-jaars Rayan Morrhabi de beste schutter met 8 scores en daarmee is Rayan Penaltykoning voorjaar 2017! Daoud Ikhlifen en Bink Mulder zaten hem op het vinkentouw en eindigden met 7 treffers ex aequo op Plaats Twee. Rayan: TOP! Bink en Daoud: prima gedaan!

Jan van de Nes

 

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …