EVC JO9-3 na sterke week 2e geworden

EVC JO9-3 – ZOB JO9-4 4-2 (3-0)

Vandaag de laatste competitie wedstrijd tegen ZOB JO9-3. Dit was de 3e deze week. Vorige week zaterdag tegen Purmersteyn met 3-1 gewonnen, 1x Yannick en 2x Lars. Afgelopen Woensdag tegen kampioen SDOB in een hele leuke en spannende wedstrijd die onze jongens met 5-4 wisten te winnen. Doelpuntenmakers, 2x Yannick, 1x Lars, 1x Casper O en 1x Ayoub.

Op een weer heerlijk B veld moesten we ruim winnen om nog 2e te worden. Het begin was prima er werd goed naar elkaar overgespeeld en dan komen vanzelf de kansen. Spits Yannick die de laatste weken in grootste vorm is, liet dit ook vandaag zien. Met zijn maatje Casper O tikte hij de verdediging van ZOB helemaal weg. Op het middenveld waren Tijl, Casper en Ruben M en Tijn zeer sterk met het afpakken van de bal, en achterin stond de verdediging goed met onze “Sanchez”Ayoub, Julian W, Ben en keeper Julian B. Yannick scoorde vrij vlot de 1-0, uit een weer mooi spel met Casper O verdubbelde Yannick de score naar 2-0. ZOB probeerde van alles om te scoren maar gelukkig voor ons lukte dat nog niet, een bal op de paal en Ben die de bal voor de lijn wist weg te schieten . Het mooiste doelpunt kwam vlak voor de rust. Ayoub onderschepte de bal en met een mooie pass over het natte veld, kon Yannick alleen op de doelman afgaan en net zoals zijn Idool Kasper Dolberg bleef hij cool en schoot de bal hard in de linkerhoek. Na de limonade kon de 2e helft beginnen en ZOB gooide flink de beuk erin om ons het spel moeilijk te maken. Dit resulteerde in de 3-1. We kregen het even moeilijk maar het waren vooral Tijl, Ben en Ayoub die voor ons sterk de duels ingingen. Gelukkig voor ons scoorde Yannick de 4-1, zodat we iets meer lucht kregen. Vlak voor tijd werd het toch nog 4-2, maar de tijd was te kort voor ZOB om het EVC nog moeilijk te maken. Klasse mannen in 1 week 3 keer winnen en hierdoor zijn we toch nog gedeeld 2e geworden. Er volgen nog 3 toernooien, trainen nog een paar keer, spelen tegen de moeders (en eventueel vaders) en op 10 juni de seizoensafsluiting.