EVC MD1 – LSVV MD2 : 14 – 0

Vooraf hadden we al ingeschat dat het geen moeilijke partij zou worden, maar je weet nooit.
Soms willen we nog wel eens tegen onszelf voetballen..
We begonnen de wedstrijd zonder een zieke keepster, maar Femke was gelukkig bereid om de eerste helft de keepershandschoenen op te pakken en aan te trekken.

Ons vermoeden bleek echter juist te zijn, binnen een kwartier hadden Faye en Anne het scorebord al op 3-0 gezet.
LSVV hadden nog geen voet gezet op onze helft.

Toch bleek het scoren soms toch nog lastig, door hun geheime wapen: ze hadden de buitenspel-val heel goed geoefend!
Regelmatig gedurende de hele wedstrijd stonden onze spitsen buitenspel door het slim instappen van de LSVV meiden.
De doelpunten kwamen er echter toch wel, helaas voor de teleurgestelde verdediging van LSVV.
Liz en Faye schoten de bal nog een aantal keer tegen de touwen en zette de ruststand op 7-0!

Na een ontspannen rust, waarin Holly geheel vrijwillig als keepster werd aangewezen, betraden we het winderige veld weer.
Zo kon Femke ook nog even opwarmen.

De tweede helft bleek een zelfde verloop te krijgen, al waren er nog wel aanvallen van LSVV weg te werken.
Dit werd zoals gewoonlijk keurig opgelost door onze solide verdediging, die heel goed was doorgeschoven naar voren zodat de bal niet heel ver op onze helft kwam.
De buitenspel-val leek toch nog wel last te zijn, maar toch vlogen er nog wat in om de uiteindelijke stand bij het fluitsignaal van de prima fluitende Casper op 14-0 te zetten..lekker voor het doelsaldo!
Danique, die de mid-mid positie was toebedeeld, scoorde ook nog bijna, maar helaas werd de bal op het laatste moment onderschept.