EVC MD1 – VIOS-W MD1: 4 – 0

Afgelopen zaterdag weer een thuiswedstrijd, maar wel een vroege, om 9:15 zat (bijna) iedereen in de kleedkamer, klaar voor een nieuwe wedstrijd.
Tijdens de warming-up nog even een nieuwe team foto maken, iedereen was er nu!

De uitslag geeft het niet echt weer, maar vandaag hebben jullie de beste wedstrijd tot nu toe gespeeld. Zoals gezegd was iedereen er dus de wissel-coach had het er maar druk mee om een juiste opstelling neer te zetten.
De training van afgelopen donderdag stond in het teken van overspelen en “één-tweetjes”, dit was te zien ook. Wat een mooi samenspel werd er laten zien! Iedereen speelde scherp, en er werd prima gecombineerd.
Binnen no-time werd het spel naar de helft van de tegenstander gedirigeerd, en vielen de eerste schoten op het doel.
Al vielen er niet veel doelpunten, het ging om het creëren van kansen. Het benutten ervan ging nog wat stroefjes, vandaar dat de score niet echt hoog was maar wat een prachtig samenspel werd er getoond!
In de tweede helft werd de druk nog verder opgevoerd, maar het is te danken aan de verdediging van VIOS en aan de keepster dat de score niet verder opliep.
Zelfs Danique (normaal verdedigster) wist bijna te scoren..!
Aan de zijlijn 2 trotse coaches..super gedaan meiden!

Uiteindelijk werd 4 x gescoord: door Zylvie, Liz, Esmee en Jennifer.