Het Gilde van Snelle Jelle

Afgelopen dinsdag was het weer een drukte van belang. De technici Sajad Rahimzadeh (E1) en Blade van Beers (E2) bereikten voor de tweede maal De 100! Al ruim 1,5 jaar lang laten Sajad en Blade zien dat zij echte voetballiefhebbers zijn: ruim voor aanvang van de trainingen zijn zij steeds al een balletje aan het trappen! Een grootste prestatie en daarvoor zijn beide matadoren beloond met de bevordering tot Ridder in Het Gilde van Snelle Jelle! Grote klasse, Sajad en Blade, ga zo door!
Sajad Rahimzadeh 2Blade van Beers 2

 

 

Voorts was het 1e-jaars E-pupil Milan Alberts (E2) die eveneens De 100 haalde! Door een griepaanval bleef hij eventjes op 99 steken maar dinsdag jongstleden was het toch zover. Slalomspecialist en combinatiespeler Milan is hierdoor Lid van Het Gilde geworden! Milan, grote klasse en ga zo door!

Milan Alberts 1

Afgelopen donderdag was het de beurt aan Souhail Morrhabi, het ranke slangenmens van de E2: net zo (razend)snel als hij voetbalt, bereikte Souhail de 100 activiteiten én dus is Souhail Lid van Het Gilde geworden! Heel sterk, Souhail! Ga op deze voet verder!

Souhail Morrhabi 2

Zaterdagochtend, na de prachtige overwinning op Spirit’30 E1, stond de ijzersterke defensiespecialist  Koen Berends (E1) in de spotlights want het was ook voor de tweede keer dat Koen 100 activiteiten in een seizoen wist uit te voeren! De altijd positieve en vrolijke Koen is daardoor ook bevorderd tot Ridder in Het Gilde! Dat is een terechte beloning van deze rechtsvoetige liefhebber die zijn moeilijke taak als linksback elke week beter (en beter) invult!!! Koen, grote klasse en ook jij …. doe zo voort!

Koen Berends 3

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …