Jeffrey Veerman schiet EVC 1 langs IJmuiden, 4-0.

EVC 1 heeft in de eerste wedstrijd na de winterstop met 4-0 gewonnen van IJmuiden. Grote man aan EVC-zijde was Jeffrey Veerman die alle doelpunten voor zijn rekening nam. IJmuiden speelde de hele wedstrijd heel compact en er was voor EVC bijna geen doorkomen aan. Bij rust was de stand 0-0. Na ruim 20 minuten in de tweede helft opende Jeffrey voor EVC de score, 1-0. Daarna kreeg Bryan Molenaar de mogelijkheid om van 11 meter de score te verdubbelen, maar helaas miste hij de strafschop. Het was hierna Jeffrey die met nog 3 doelpunten de eindstand op 4-0 bepaalde. Volgende week speelt EVC 1 wederom thuis, dan tegen HCSC. Aanvang 15.00 uur.