JO10-1 wint 2e wedstrijd

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen KFC op het programma. Savonds voor de wedstrijd de eerste tegenslag, Bram was de hele dag al ziek en zou zaterdag niet kunnen spelen. Vervelend voor Bram …….en geen wissels. Niets aan te doen, dan beginnen we iets verdedigender.
Het was best fris toen we op het veld kwamen maar na een goede warming-up waren we er klaar voor. Koppies er bij en geconcentreerd beginnen, dat lukte binnen 1 minuut 1-0. Dat was een lekkere opsteker, nu even rustig kijken hoe sterk de tegenstander is. Dat bleek toch een beetje tegen te vallen……….. en dat kwam omdat wij zo lekker aan het voetballen waren. Het duo T&T (Tijn en Tijl) gaat elke week beter verdedigen en Tijl waagt zich zo nu en dan met mooie rushes naar voren. Tijn aan de ander kant houdt het overzicht en loopt alle gaatjes dicht, daarbij geeft hij nog mooie pases naar de aanvallers. Casper begon achterin sterk, goed verdedigend voor zijn man komend en tijdens de wedstrijd steeds verder naar voren voetballend. Voorin stonden Steven en Tygo op scherp, althans Steven in eerste instantie. Tygo liet het even afweten maar toen hij op zijn plekje links in de aanval stond vielen de doelpunten als rijpe appeltjes uit de boom!! Hij speelt niet alleen met nummer 7 maar wordt met zoveel doelpunten ook echt de Ronaldo van ons team. Je zou het bijna vergeten met zo’n wedstrijd maar gelukkig hadden we ook nog een keeper, Yannick speelde zeer geconcentreerd, kwam steeds beter in zijn spel om mee te voetballen en had een paar uitstekende reddingen. Goed gedaan kerel!
Met de rust stond het al 10-1, even de opstelling aanpassen zodat we allemaal leren om ook op een ander positite te spelen en kijken of we allemaal kunnen scoren. Dat lukte, op Yannick na dan maar die had wel een hele mooie assist. Eindstand 19-4!!! Had eigenlijk 20-4 moeten zijn maar de wereldgoal die door Tijl voorgegeven werd en door Steven in de kruising geschoten werd tellen we helaas niet mee. Volgende week weer volle kracht er tegenaan en van de week weer lekker trainen.
doelpunten makers: Tijn 5, Tijl 2, Casper 4, Tygo 7 en Steven 1