Lastige uitwedstrijd Purmesteyn beker

Vandaag hebben we, tussen en tijdens de regenbuien☔ door, gevoetbald tegen Purmersteijn in P’rend. Helaas waren ze te sterk ?, vooral de 1e helft. Rust 5-0. Maar we hadden af en toe kansen. Een mooi schot? van Tycho na een voorzet van Appie belandde
op de paal. Dikke pech?. Sven hield wel een penalty, hoera ?. In de rust bleek dat iedereen last had van onsportief gedrag van de tegenpartij ??. Vooral Amin bleek behoorlijk geïntimideerd te zijn door een tegenstander. Foei?. Met rust spraken
we af ons niet te laten kennen. Maar ook dat als het onredelijk of echt unfair werd we het bij mij, Ronald, moesten melden. En desnoods het veld af als het moest ⏰. De 2e helft hebben onze jongens gestreden?. Er kwamen nog maar 2 tegengoals, eindstand
0-7. Het team kwam veel voor elkaar op, samen vechten tegen een vervelend team. Iedereen deed keihard z’n best. Dat was echt mooi om te zien. Helaas werden er onprettige dingen geroepen door de tegenpartij, was de scheid
srechter zeer partijdig (twijfelgeval goal, twijfelgevallen penalty en vrije trappen allemaal tegen ons??, intimidatie dingetjes niet aangepakt door hem). Door dit alles eindigde de wedstrijd minder leuk. Jammer! Wel heeft Sven op een na alle penalty’s
gestopt ( record ??). Tobias scoorde als enige zijn pingel maar ?, jawel, ook Sammie ( broer Ammin) en Ammir ( broertje Appie) scoorden hun penalty, dat was wel een leuk toetje vd wedstrijd ??. Conclusie: verloren en zeer onsportief gedrag tegenstander.
Maar een EVC team dat veelvuldig goed overspeelde, bleef strijden en heel erg voor elkaar opkwam, super☺?. Mussie dank voor de was en traktatie en mede coaching. En alle ouders ook dank voor meehelpen en kinderen steunen?. Ze hebben wel wat verdiend
cq kijk svp of je kind wel o.k. is na deze lastige wedstrijd. Fijn weekend en groet, Ronald⚽.