Medekoploper Hercules uit 1e helft stand gehouden

Vandaag op naar Hercules Zaandam. Brrrrrr, na 2 dagen mooi weer was het behoorlijk fris vandaag, ?☔, en af en toe nat. Wel begon het pas om half 12, ?, weer eens wat anders. De tegenstander stond gedeeld 1e, we spraken vooraf af: jammer maar we
gaan vechten ? om te winnen. Feller, alle ballen naar Appie, vrij lopen?? en goed schieten was het plan. Met een extra schepje inzet er bovenop ?. Nou, dat beloofde wat?. Wederom met trouwe moeders, familie en papa’s aan de zijkant ?‍?‍?‍?
begonnen we met goede moed. Wat een strijd zeg. Iedereen rende keihard, en probeerde extra z’n best te doen. We kregen 2 tegengoals, jammer. Ze hadden wel wat extra kansen, maar Sven en onze ingewijde doelpalen voorkwamen een grotere score. Helaas kwamen
we niet echt bij goal. Met rust waren we wel tevreden. Veel energie erin gegooid, dat wel. Mussie spoorde aan door te gaan, op naar hun goal. Judith had de goede tip bij uittrappen van Sven je goed aan te bieden,
vrij lopen en goed de bal ⚽ doorspelen. In de 2e helft kwamen een paar keer drie man van ons, Mahmoud en Appie en Amin, dicht bij hun goal maar een echt lekkere ? doelpoging lukte gewoon niet. Aanvoerder Mike, de hele week ziek, had een keer een superrush,
⛷, maar dat was in de 1e helft al. Onze energie raakte op, ondanks wisselen en veel spinazie eten. Zij maakte er 5 bij, het eindigde in 7-0 verlies. En met 1 april in het achterhoofd gingen alle penalty’s mis, behalve van onze keeper Sven. Hij had
weer een goede dag, klasse Sven. Maar de mannen hebben we met elkaar gevochten, echt een team. Dit onthouden we voor de komende wedstrijden! Met lekkere koek en flesjes van Kitty, en schone wastas, waarvoor dank, dolde we nog wat in de kleedkamer.
Amin gaat volgende week vroeg naar bed ? voor de wedstrijd. Hij droomde vandaag een beetje. Niemand ? weet helaas waarover. En Appie scoorde geen doelpunt vandaag dus die gaat vast volgende week voor een hattrick. Yannick gaat le
ren een bal met borst op te vangen of voet, nu kwam die in z’n gezicht?, oeps. En het team heeft vandaag voor het eerst een muurtje opgesteld bij vrije trappen. Volgende week stel ik voor: we scoren en doen dan de ” dab”, ok? En dank allemaal weer
voor support: mama Mahmoud, Malika, Mussie, Sammie, de hele familie van Thijl en de scheidsrechter ?, o nee, die niet! Groetjes, Ronald ⚽