Behalve Esmee was iedereen aanwezig, evenals het zonnetje die de frisse wind compenseerde.

Zonder de wisselcoach werd gestart, vooraf hadden we afgesproken om goed over te spelen, zoals we in de trainingen geoefend hadden.
En wat bleek, onze meiden hadden best goed opgelet. De bal werd prima rondgespeeld, en zo ontstond eigenlijk als vanzelf een ontspannen potje voetbal.
Holly opent de score: 0-1, er zouden nog diverse doelpunten volgen..
Het samenspel leverde fraaie plaatjes op op het veld, gezien door diverse ouders op de hoofdtribune (we mochten op het hoofdveld!).
Faye sloot aan met een tweede doelpunt, een schot van afstand, door de wind mooi in het doel zeilend.
Het was wederom Faye die de score voor rust op 0-3 zette, zodat we rustig aan de limo konden.

Na de rust gingen we gewoon verder waar we gebleven waren, al ging het iets minder soepel door de lichte tegenwind.
Toch kregen de meiden alle ruimte van Volendam om lekker te combineren en samen te ballen.
Het duurde dan ook niet lang voordat Faye, tot grote frustratie van de Volendamse coach (“oe ken ziijj nau vif man passuieren”), de bal over de achterlijn rolde voor het eerste doelpunt in de tweede helft: 0-4.
De andere meiden worden niet allemaal genoemd, maar dat betekend niet dat ze niet meededen.
Er werd over de hele linie hard gewerkt, en goed gespeeld!
Anne pikt ook nog een verdient puntje mee, 0-5.
Het is Faye dan die het laatste doelpunt voor ons maakt, 0-6, hierna wordt ze bij wijze van publiekswissel dan gewisseld.

In de laatste minuten weten de Volendamse meiden dan toch nog terug te komen, één momentje van onachtzaamheid en een lange bal bereikt hun spits die beheerst de bal achter onze handschoenloze (vergeten.. ) keepster schiet: 1-6.

In de laatste minuut dan een afstandschot op onze doelvrouw – niet klem – kaatst terug – rommeltje – doelpunt: 2-6.

Tijd voor de prima fluitend scheids om er een einde aan te maken!
Hard gewerkt, en leuk om te zien dat jullie het geleerde goed in de praktijk brengen.

Zie jullie dinsdag weer bij de training, woensdagavond de wedstrijd voor de kwartfinale van de beker, om 18:45.