EVC E1 door naar kwartfinale DEEN Cup!

Gisteravond zijn de mannen van de E1 in een heroïsche strijd in het Volendamstadion doorgedrongen tot de kwartfinale van de Deen Cup. Tegen een heel sterk VVOG hebben zij door winst van de vooraf genomen strafschoppen en een 0-0 einduitslag dit huzarenstukje geklaard.

Het was een wedstrijd waarbij EVC E1 continue onder druk werd gezet door een fysiek en ook voetballend sterk VVOG. Gelukkig hadden wij de laatste weken goed geoefend op het penalties nemen. Dat betaalde zich voorafgaand aan de wedstrijd uit. EVC scoorde 2x (Jur en Joey) en VVOG miste er twee (best of three). Dat houdt in dat je bij een gelijkspel winnaar bent en doorgaat. Voor de wedstrijd hadden wij al doorgenomen dat wij tegen een heel sterke tegenstander zouden komen te spelen en zeer goed op moesten passen bij balverlies. Dat hebben de jongens uitstekend gedaan en waar mogelijk probeerden wij nog via de counter onze kans op een doelpunt te krijgen. Dat lukte helaas niet vaak door de zeer goede pressing van VVOG. Een echt uitstekend voetballend team (complimenten). Wij konden daar alleen tegenstand aan bieden door met zijn allen te blijven knokken en werken en alles te geven. Menig schot werd door Thom gekeerd en dat waren er veel deze keer. Een enorme teamprestatie van de mannen van de E1 !

Check Also

EVC JO12-1 kan geen potten breken in laatste wedstrijd van najaarscompetitie

Purmerland JO12-1 – EVC JO12-1 (2-1, rust) 2-1 voor Purmerland JO12-1 (30-11-2019, 5e competitiewedstrijd voorjaarscompetitie, …