Zaterdag 29 november, EVC-E2 – Kwiek 78 E1

De wedstrijd begon goed. Met van beide partijen een paar zeer mooie kansen. Toch maakte de tegenpartij vrij snel de 0-1 voorsprong. De verdediging van EVC was niet opgewassen tegen het spel van Kwiek. Daardoor kwam de 0-2 vrij snel achter het eerste doelpunt. Het bleef gevaarlijk spel waarbij de tegenpartij meerdere schoten op doel schoot. Gelukkig was daar de paal…….. Na mooi overspel van Dylan O. en Simom maakte Thijmen een prachtig doelpunt 1-2. Een mooie paas van Sander volgde vrij snel en Thijmen werd daardoor gevaarlijk in het 16 meter gebied met 2 mooie schoten op doel. Maar de tegenstanders lieten het kaas niet van hun brood eten en braken door het midden los en scoorde de 1-3 en even daarna werden we weer verrast met een tegendoelpunt. Met een 1-4 achterstand gingen de jongens van de E2 de rust in.
Na de rust kwam EVC sterker terug in de wedstrijd. De verdediging stond er stevig en het middenveld sloot goed aan. Na een mooie paas van Dylan L. en Daan Breed kwam de bal op de voet van Simom. Hij maakte de 2-4. Het gevoel kwam terug weer na een mooie paas van Dylan L. en Simon scoorde Tijmen 3-4. De jongens werkten hard het harde werken werd niet beloond. De tegenpartij scoorde tot snel 5-4, 6-4, 7-4 en uiteindelijk bleef het bij 8-4.