voetballen in Purmerend

Vandaag spelen we tegen Purmerend. De eerste 5 minuten blijkt al snel dat we nog niet wakker zijn, de geëmigreerde Amsterdammers hebben al twee ballen in ons doel gelegd voordat wij door hebben dat we op het veld staan. Sander is als eerste wakker en scoort de 1-2. Maar ondanks de sterke verdediging van Daan, Marijn en Dylan gaat er een bal ons doel in. Dan is er een hoekschop voor ons, Thijmen neemt hem, legt hem precies voor de voeten van Sander en die kan scoren. Net voor rust scoort Purmerend de 3-2. Na de rust starten de mannen vol vertrouwen en wordt het in een hele combinatie Van Youri naar Daan dan naar Dylan en door naar Marijn vervolgens Sander, Thijmen en Simon scoort de 3-3. Daarna wordt het een bijzondere wedstrijd. De mannen krijgen 5 kansen maar geen enkele gaat erin. Purmerend neemt een hoekschop, het wordt een klutsbal en valt over de lijn in ons doel. Niet bijzonder motiverend voor de mannen, Thijmen wordt het veld uitgeschopt, Youri probeert het gras te koppen en daar profiteert Purmerend van en scoort nog ff twee keer.